Súplica per la pau

Església de Jesucrist de l’Univers

A càrrec de Mauro

11 d’octubre de 2022

(Transcripció d’àudio)

Des d’aquest web hem parlat, ara ja fa força temps, de la situació de la Terra. Hem parlat i explicat àmpliament el programa de Déu per aquest temps per la humanitat de la Terra, que està al centre dels esdeveniments de tot l’Univers. Hem explicat llargament i extensament els instruments extraordinaris[1], l’Església de Jesucrist, l’única Església. S’ha indicat un camí, un recorregut per descobrir cada vegada més la nostra dignitat de cristians, de fills de Déu, la dignitat dels seguidors de Crist, fills de Maria Santíssima, que permeten que el Senyor, amb la seva acció, faci de cada home una creatura nova, construeixi a poc a poc la Creació Nova.

En el moment del coronavirus també us vam explicar que Déu no vol el mal, Déu és aliè al mal. No pot ni pensar el mal, però que, quan el mal està permès, sempre és per empènyer la humanitat per tal que d’aquelles situacions en tregui el bé, perquè en aquelles situacions es giri cap a Déu per entendre com actuar, per buscar el bé.

Avui us parlem des de Medjugorje, del Santuari del Rostre de Maria, Reina de la Pau. Jesús ens ha enviat, ens ha enviat a la Mare perquè com a Església supliquem al Pare, a Déu Pare, per la pau, la pau al món. Us podem dir que ha estat un crit de Jesús, ha estat una petició d’ajuda. Ha dit: “A qui puc recórrer sinó a vosaltres?“.

No us volem alarmar, però la situació al món és greu, és greu per les guerres que veiem, és greu per la por a una catàstrofe atòmica. Però la gravetat que ha provocat tot això, la gravetat que és la causa   d’aquesta energia disgregadora és la situació en què ha caigut la Terra, la humanitat de la Terra.  Crec que està davant dels nostres ulls veure com la Terra a hores d’ara és indiferent a tot, impregnada de maldat, egoisme, superficialitat, sense una guia, sense un perquè de tot el que passa i un perquè més profund de l’existència de l’home, de la vida; només tancada en els seus propis interessos. Aquest és el problema de la Terra. 

No vull anar més lluny, només us dic que nosaltres, aquí, el dissabte al vespre[2], a les 5 de la tarda, ens oferirem com a Església, oferirem tots aquells que s’uneixin a nosaltres al Cor Immaculat de Maria Corredemptora perquè supliqui al Pare per la pau. Jesús ha dit que la mesura és plena, el Pare està disposat a enviar la seva justícia. S’acaba el temps de la misericòrdia i comença el temps de la justícia.

El que volem portar el dissabte al vespre a l’altar del Cor immaculat de Maria són tots els petits, els últims, els aixafats per aquest món, que podem dir cruel. Jesús ha dit de portar els nens, els nens avortats, els oblidats. També ens ha dit de portar aquells del Purgatori que han arribat en aquesta situació, enfadats, no saben perdonar, no saben rebre el perdó.

És un moment greu, però al mateix temps, mireu, que si cadascú de nosaltres acull el fons d’aquesta gravetat, entén que estem a la fi dels temps i entra realment en un camí de transformació, tot pot ser recuperat. Recordeu Nínive, amb un Jonàs n’hi va haver prou[3]. Ara ens toca a nosaltres. La Terra es pot recuperar completament en un segon si hi ha una Església que diu unida sincerament: “Fes de mi el que vols. Soc aquí, soc la serventa del Senyor[4].

Dono gràcies a tots els que s’uniran a nosaltres i juntament amb Maria Santíssima us beneeixo, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.


[1] Veure l’enllaç “Els instruments extraordinaris de Déu” en aquest web

[2] 15 d’octubre 2022

[3] Cfr. Jon 3, 1-10

[4] Cfr. Lc 1, 38

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s