La vida no és vida sense Déu

(del llibre La vida no és vida sense Déu -Missatges de la Mare de la humanitat a Stefania Caterina, pàg. 25, Ed. Luci dell’Esodo)

Missatge de la Mare de la humanitat 13 de novembre de 2017

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA NO ÉS VIDA SENSE DÉU. Si deixeu Déu fora de la vostra existència, no viviu, sinó que us limiteu a sobreviure. Només Déu dóna sentit als vostre ésser perquè només en Ell compreneu qui sou, d’on veniu i cap a on aneu.

Vosaltres sou fills de Déu i és l’Esperit Sant qui us ho revela. Quan naixeu podeu reconèixer immediatament l’amor de la vostra mare i estimar-la. Qui us ha ensenyat a estimar i a sentir-vos estimats? Déu que és Amor. Des del moment que sou creats a la seva imatge i semblança, sou cridats a estimar. Per això l’Esperit Sant parla al vostre esperit i l’instrueix, us desvela poc a poc l’existència de l’acció de Déu en vosaltres, us porta a percebre un Amor més alt, que omple la vostra vida més enllà dels vostres mèrits i imperfeccions. Així arribeu a creure en Déu, a estimar i a sentir-vos estimats. Malauradament no és així per a tothom. Molts de vosaltres, mentre aneu creixent, s’obliden de l’Amor que els ha creat i no arriben mai a creure en Déu. Això pot passar a causa de l’ambient, de les circumstàncies o de les  tries personals. Aleshores, al lloc de Déu U i Tri, hi entren altres amors i altres ídols davant dels quals avui es prosterna molta part de la vostra humanitat.

Fillets, a fora del Déu veritable esteu perduts i ja no sabeu qui sou. Quants de vosaltres obliden la pròpia dignitat de fills de Déu i esdevenen esclaus de Llucifer, el vostre pitjor enemic, aquell que us degrada i us converteix en una còpia lletja del que hauríeu de ser! Fills meus, Déu no para mai de buscar-vos; dintre vostre i fora vostre, intenta fer-vos sentir la seva veu de totes les maneres. Encara que no us sembli ser-ne dignes, Déu és al costat vostre i només espera que us agafeu a la seva mà. Encara que estigueu en les tenebres, Ell en té prou amb una escletxa a la vostra ànima per fer entrar la llum que esberla tota foscor.

Estimats fills meus, no deixeu que l’Amor passi pel costat vostre sense que us n’adoneu; és hora que torneu a Déu; no a qualsevol déu sinó al Déu veritable: Pare, Fill i Esperit Sant. Tots els altres només són ídols i no poden ajudar-vos i encara molt menys salvar-vos. El meu Fill Jesús, que és Déu, va venir a la Terra per revelar-vos la Santíssima Trinitat. Va morir a la creu per treure la culpa dels vostres progenitors, que us impedia de ser amics de Déu. En el rostre del meu Fill hi podeu veure el veritable rostre de Déu. En la seva paraula hi podeu conèixer les lleis de la vida. No perdeu més temps, fills, i torneu al Déu veritable!

Heu nascut de l’amor de Déu i esteu destinats a retornar al seu amor després de la mort. Sí, fills, res i ningú, ni tan sols la mort pot separar-vos de Déu, si l’estimeu i creieu en Ell. Qui viu una vida de fe senzilla i viva, no té por de res. Sap d’on ve i cap on va, i la mà poderosa de Déu el guia durant la vida i més enllà de la vida. El dolor i les proves de l’existència terrena, la mateixa mort, ja no fan por, perquè la fe en Déu viu i veritable ho transforma tot i torna dolç fins i tot allò que és amarg.

Fills meus molt estimats, on anireu sense Déu? Cap a qui o cap a què dirigireu els vostres passos? M’adreço especialment a vosaltres, estimats joves: mentre encara resplendeix alt el sol de la vida, no oblideu Déu! Estimeu-lo, espereu i creieu en Ell, i sereu omplerts d’amor i de coratge per realitzar els vostres ideals més bonics. Demaneu que us protegeixi en el camí de la vida i Ell ho farà; estareu a recer dels enganys del món. Recordeu-vos dels Sants que van posar la seva vida a les mans de Déu i han realitzat empreses immenses perquè Déu era en ells i amb ells. Feu-ho així també vosaltres.

Com a Mare us encoratjo a tots: deixeu els camins equivocats i encamineu-vos decididament cap al meu Fill que és Camí, Veritat i Vida. Ell us revelarà el Pare i vosaltres el coneixereu i l’estimareu. El Pare, en el nom de Jesús, us donarà l’Esperit Sant que us guiarà per nous camins, els únics que porten a la veritable felicitat. Coneixereu la Vida i viureu.

Estic sempre amb vosaltres i intercedeixo per tots vosaltres davant la Santíssima Trinitat. Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s