El gran testimoniatge de Jesús

Cartes al poble de Déu

8 de gener de 2023, Baptisme del Senyor

El gran testimoniatge de Jesús

Estimats germans i germanes,

Hem entrat al tercer any de la PRESÈNCIA INTERMÈDIA DE JESÚS a la Terra. La seva especial presència en esperit ens va ser anunciada per la Mare de Déu en el seu missatge del 7 de desembre de 2020, al qual us remetem.[1]

Llegiu més: El gran testimoniatge de Jesús

El nostre desig per a vosaltres i per a nosaltres per l’any 2023 és que puguem entrar en la comunió plena i autèntica amb Jesús, amb la seva vida i la seva obra a favor de la Terra i de tot l’Univers. Tots aquells entre vosaltres que han seguit aquests programes i caminat amb nosaltres, han pogut ampliar la mirada en relació amb l’univers i la dinàmica de la seva història. Durant tots aquests anys, hem procurat sempre indicar-vos el camí senzill i lluminós que condueix al futur gloriós de la humanitat i que passa necessàriament a través de la RECAPITULACIÓ EN CRIST DE TOT L’UNIVERS.[2] D’aquesta manera, en el silenci i en la pregària, heu pogut formar-vos un pensament vostre i prendre les vostres decisions.

El temps passat ha vist encavallar-se molts esdeveniments a la Terra i és hora de donar respostes a Déu. Cal donar testimoni de l’obra que està realitzant el Pare, a través del seu Fill Jesucrist, en la potència de l’Esperit Sant, per mitjà de “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, la que és present a la Terra i la que davalla del Cel.

Els darrers anys, els membres del Nucli Central[3] s’han mantingut en el silenci, per estar cara a cara amb Déu i compartir entre ells la vida de Déu i l’acció a favor del poble de tot l’Univers. Però també ha arribat per a nosaltres el moment de donar testimoni d’allò que veiem i experimentem en la nostra missió, per ajudar el poble de Déu a viure unit a Crist i donar-ne testimoni.

D’entrada aclarim que no us transmetrem nous missatges i revelacions. El Senyor, de fet, ha parlat àmpliament a aquest poble, directament i a través dels seus instruments, i ens ha estat revelat tot el que era necessari conèixer per aquest temps. Tot això constitueix el sòlid fonament en el qual es recolzarà el nostre testimoniatge, que esperem que porti una mica de llum en aquest temps de foscor. Intervindrem de tant en tant en aquest web i estem segurs de la vostra participació a la gràcia d’aquest temps, que volem compartir amb tots vosaltres.

De quin testimoniatge parlem? Tots diem que donem testimoni de Jesús i és cert. Però Jesús afirma: Jo no rebo testimoniatge d’un home”.[4] A la llum d’aquestes paraules, comprenem que en realitat el veritable testimoni és el mateix Jesucrist, el testimoni fidel i veritable del qual parla l’Apocalipsi.[5] Jesús testimonia contínuament el Pare, en la potència de l’Esperit Sant. Parla del que veu prop del Pare. Així parla a Nicodem: “En veritat, en veritat et dic: nosaltres parlem del que sabem i donem testimoni d’allò que hem vist; però vosaltres no acolliu el nostre testimoni.[6] Per tant, nosaltres rebem el seu testimoni i el comuniquem als nostres germans; però si no l’acollim, què és el que testimoniem? Cal doncs estar profundament units a Jesús per acollir i comunicar als altres allò que Ell testimonia al nostre esperit. Això ens fa aleshores testimonis autèntics de Crist.

Els instruments extraordinaris -Àngels, Nucli Central i Germans de l’Univers fidels a Déu- dels quals tant us hem parlat, estan especialment units a Jesús en aquest temps, el segueixen i li fan costat en la seva acció silenciosa i potent. Ell és aquí a la Terra, especialment present en esperit, però la seva acció repercuteix sobre tot l’Univers. Amb la seva VINGUDA INTERMÈDIA, Jesús ens porta una vegada més el testimoni del que està fent el Pare. Demana als instruments extraordinaris que acullin el seu testimoniatge i que el donin al seu poble, per tal que el poble esdevingui també testimoni fidel.

Com a membres del Nucli Central vivents a la Terra, responem a la invitació del Senyor i ens posem a la seva disposició per comunicar-vos el gran testimoniatge de Jesús per aquest temps i per aquesta humanitat.

El Senyor espera el nostre renaixement de dalt.[7] En va haurem celebrat el Nadal del Senyor si no ha renascut la vida divina en nosaltres, si no ens hem posat a disposició per canviar a millor la nostra existència per ser semblants a Ell. Jesús és aquí, gloriós entre nosaltres, amb la seva Mare Santíssima, per portar-nos a la seva glòria. Unida a Ell, també hi és la seva Església de tot l’Univers -Àngels, Sants, humanitats fidels a Déu, ànimes del Purgatori- que també davalla del Cel per venir a ajudar la Terra.

El Senyor espera que el seu poble floreixi i doni fruits abundants de vida eterna. Només Jesús pot oferir les solucions adequades als problemes existencials que assetgen la nostra humanitat. Aquells que l’acolliran a la seva vida, sentiran la seva veu i tindran les respostes als seus problemes. Ell és la font de la vida.

L’Església que baixa del Cel donarà testimoni de la vida i l’acció de Déu Tri i U. Ho farem nosaltres, juntament amb els altres membres del Nucli Central. Ho farà també el poble de Déu present a la Terra, que ha decidit pertànyer a “L’Església de Jesucrist de l’Univers” i que s’ha posat al servei de tots aquells que desitgen fer aquest camí, per ajudar-los. Tots junts serem el Cos Místic de Crist i donarem el nostre testimoni a tot l’Univers.

Déu és misteri. En Ell hi ha la PLENITUD DE LA VIDA que s’infon sobre totes les creatures. Sense Ell, ningú posseeix aquesta plenitud. Després del pecat original, el Pare va enviar a la Terra el seu Fill Jesucrist, que es va encarnar entre nosaltres en la seva primera vinguda. Va venir a comunicar-nos la seva vida i a indicar-nos el camí cap a la plenitud. Va fundar la seva Església i després, al llarg dels segles, ens ha enviat innombrables testimonis sants. De la glòria del Cel ens va enviar la seva Mare, apareguda a la Terra moltes vegades i en molts llocs per ajudar-nos. I ha estat sobretot Ella, la Immaculada, juntament amb l’Església que davalla del Cel, qui ha preparat la vinguda intermèdia de Jesús, una altra vegada a la Terra, una altra vegada a favor de tot l’Univers.

Jesús gloriós, que ha travessat i vençut la mort, és aquí per portar-nos novament el seu gran testimoniatge d’allò que veu al costat del Pare. Tots els que l’acullin i creguin en Ell, experimentaran ja una vida plena, fins i tot enmig de les inevitables dificultats de cada dia i de les proves doloroses que està travessant la humanitat.

El Senyor intensificarà progressivament la seva acció, que serà cada vegada més ràpida. Dividirà la humanitat, separant els que s’uniran a Ell per ser salvats d’aquells que decidiran perdre’s sense Ell.

A aquestes intervencions nostres, els hem volgut donar el títol de “Cartes al poble de Déu”. Les cartes s’escriuen sobretot a les persones estimades i nosaltres us estimem, sou els nostres germans i germanes amb els quals formem un sol poble. Mirarem d’ajudar-vos progressivament a comprendre aquests temps i els camins a recórrer, per compartir amb vosaltres les promeses de Déu, el que s’espera i les esperances d’una nova humanitat, en camí cap a la Nova Creació.

Que el Senyor us beneeixi i us doni la seva pau.

Stefania Caterina i P. Tomislav Vlašić


[1] En el missatge de la Mare de Déu del 7 de desembre de 2020 “El temps messiànic” diu, entre altres coses:Al llarg dels segles, molts místics han parlat de la VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS tot i no tenint ben clar de què es tractava. Doncs bé, la presència en esperit de Jesús enmig del seu poble, de la que us parlo, serà precisament la vinguda intermèdia de Jesús. Precedirà la seva vinguda gloriosa en la qual Jesús es presentarà en carn i ossos com a Fill de Déu i Fill de l’Home. Vindrà a judicar la humanitat i a dividir per sempre la llum de les tenebres, els fills de Déu dels fills de Satanàs. Establirà definitivament el Regne de Déu i l’oferirà al Pare en l’Esperit Sant. Introduirà els fills de Déu a la creació nova que el Pare haurà preparat per a ells.”

[2] Cfr. Ef 1,10

[3] Stefania Caterina i P. Tomislav Vlašić són membres del Nucli Central -un dels tres instruments extraordinaris d’aquest temps- del qual us hem parlat abastament i del que en podeu trobar un ampli aprofundiment en aquest web.

[4] Cfr. Jn 5, 34

[5] Cfr. Ap 3, 14

[6] Cfr. Jn 3, 11

[7] Cfr. Jn 3, 1-15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s