El meu nom és Mare

(Missatge tret del llibre “Verso la Nuova Creazione – vol. V, anni dal 2014 al 2017”, pàg. 24, Ed. Luci dell’Esodo)

Missatge de la Mare de Déu del 12 de setembre de 2015 – Nom de Maria

Diu la Mare de Déu:

“Fills meus estimats,

Desitjo beneir-vos en aquest dia en el qual recordeu el meu nom. Us dic que no són molts els que avui recorden el meu nom, malauradament tampoc a l’Església; però voldria que el meu nom fos cada vegada més clar en vosaltres. El meu nom no és simplement Maria: el meu nom és Mare i vosaltres sabeu què és una mare. Sabeu que l’home demana sempre la mare, fins al darrer dia, fins al darrer respir. En el perill, en el sofriment, en la mort invoca la mare. Aquest és el nom que sempre dóna seguretat, ajuda, amor perquè la mare és aquella que sempre està prop vostre i que us acompanya al llarg del camí. Si una mare de la Terra pot ser tan tendre i tan capaç de sacrifici pel fill del seu ventre, imagineu quanta arriba a ser la meva tendresa envers vosaltres.

No sabeu quant m’importeu i quantes llàgrimes vesso quan els meus fills es perden, quan marxen lluny de mi. Qui és mare pot entendre què vol dir quan un fill va per un camí equivocat i els perd. Podeu imaginar-vos el meu dolor. Però també sento alegria per aquells que volen estar prop meu i miro de comunicar-vos sempre la meva alegria. Si us quedeu prop meu, si m’estimeu, si em crideu amb el meu nom veritable que és Mare, Mare de Déu i Mare vostra, aleshores podeu sentir sempre la joia que brolla del meu Cor per a vosaltres. És una joia pura que no té res a veure amb les alegries del món; és una alegria que us dóna vida perquè és l’alegria de Déu.

Fills meus, el món cada vegada coneix menys aquesta joia perquè s’ha allunyat del seu Senyor, del seu Déu, del seu Creador. Us prego, fills meus, ajudeu-me! Ajudeu-me a retornar a Déu  els fills allunyats. No us demano grans coses, us demano que estimeu Déu per sobre de tot i de tothom, que el poseu al centre de la vostra vida i que em doneu la possibilitat d’estimar-vos i conduir-vos pel camí que conec més que vosaltres; el camí que va recórrer el meu Fill en aquesta Terra i que jo vaig recórrer darrere seu.

Fills, vaig sentir el dolor al Calvari: quan vaig trobar el meu Fill, les nostres mirades es van creuar en el dolor, un dolor pur. Existeix un dolor pur, fills meus, i és el dolor de Jesús, un dolor que redimeix i que eleva la creatura. Trobo la mirada de cada un dels meus fills que sofreix igual com vaig trobar la mirada del meu Jesús al Calvari i soc aquí per dir-vos: fills meus, ajudeu-me! Ajudeu-me a salvar les ànimes perquè molts fills ja no em miren i no puc creuar amb ells la mirada. Em tenen por, es riuen de mi, m’insulten, blasfemen contra mi, i no em miren.

Necessito un poble que porti el meu nom i que sàpiga estimar tots els fills de Déu amb l’amor d’una mare. És això el que us demano en aquest temps tan difícil, de tenebres, dur. No us perdeu en les petites coses de la vida, no us perdeu en els vostres afectes, els vostres lligams, en les vostres necessitats. Déu ho pot fer tot per vosaltres, perquè Déu és més gran que totes les vostres necessitats i que tots els vostres desitjos. Doneu-ho tot al meu Fill, doneu-m’ho tot a mi i ho tindreu tot.

L’amor, si és amor de veritat, és abandó total. Quan la creatura estima Déu, s’abandona a Ell sense reserves. Us demano aquest abandó que és fruit de l’amor, no us demano cap altra cosa. Si esteu completament abandonats al Senyor i a mi, veureu miracles a la vostra vida i veureu realitzar-se els miracles a través vostre.

Us beneeixo i us estimo, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s