Com grans de blat

(Missatge tret del llibre “Verso la Nuova Creazione – vol. VIII, anno 2020”, pàg. 44, Ed. Luci dell’Esodo)

Missatge de Maria Santíssima del 24 de març de 2021, vigília de la solemnitat de l’Anunciació

“Estimats fills,

Tornem a estar junts aquests dies de preparació per a les grans solemnitats del temps pasqual. Avui més que mai heu de ser conscients de què vol dir morir i ressuscitar amb Jesús. De fet, la veritable missió del poble de Déu no consisteix a proclamar amb paraules que Jesús és mort i ressuscitat, sinó en donar testimoni que la mort i resurrecció són un fet real, que ha passat en cada un de vosaltres i en tot el poble.

Llegiu més: Com grans de blat

Tota l’Església de Jesucrist de l’Univers avui està cridada a un compromís realment gran, tant aquí a la Terra com a tots els altres planetes: manifestar la victòria del meu Fill sobre la mort i sobre els inferns. Especialment, això ha de passar en el vostre planeta, a través de vosaltres que heu decidit viure segons els programes que us han estat revelats durant aquests anys. Són programes que valen per a tots aquells que sincerament desitgen pertànyer a Jesús a través del meu Cor.

Fills meus, us convido a immergir-vos completament en el Sacrifici del meu Fill a través meu, per ser corredemptors juntament amb mi que sóc la Corredemptora. Us demano que visqueu la Santa Pasqua no només com una memòria dels esdeveniments, sinó com un autèntic memorial, que actualitza en vosaltres aquells esdeveniments fent-los vius i operants avui, en el moment històric que la Terra està travessant.

Us demano que sigueu com grans de blat que moren per donar fruit. Jesús va dir: “Si el gra de blat, quan cau a terra, i no mor, queda ell tot sol, però si mor, dóna molt de fruit” (Jn 12, 24). Jesús va fundar la seva Església de tot l’Univers a la Terra, la va amagar en les profunditats de la història, com un gra de blat a la terra. En aquestes profunditats, ha esperat que la seva Església morís a tot egoisme i superés les proves i les persecucions al llarg dels segles. A poc a poc ha madurat i ha brotat com una petita planta, i ara s’enforteix cada vegada més, per esdevenir blat que nodreix tota la humanitat.

Ara sou visibles en aquesta Terra com a l’Església de tot l’Univers, però això no és suficient. Encara sou com petites plantes tendres i Jesús està entre vosaltres, en aquesta segona VINGUDA INTERMÈDIA, per enfortir-vos, per tal que esdevingueu el gra madur, a punt per als seus graners. Ell continua plantant altres grans de blat en les profunditats d’aquesta Terra. Us els confia, a la seva Església, perquè els ajudeu a créixer i arribar a ser pa de vida; però no podreu ajudar ningú si abans no moriu a vosaltres mateixos.

Fills, encara hi ha moltes persones que acullen aquests programes de manera superficial. Se’n serveixen per sobreviure, per omplir-se la ment d’algunes revelacions de més, per fer cites boniques i per provar noves emocions; però no és precisament això el que Déu espera de la seva Església. Aquests programes s’accepten a fons o no s’accepten; no es pot acollir una part sí i una altra no. Per servir Déu en la seva veritable Església cal estar disposats a morir a un mateix i a viure segons les lleis de Déu, que capgiren l’escala de valors del món. Segons aquestes lleis, qui desitja enriquir-se s’ha de fer pobre, qui vol guanyar ha d’estar disposat a perdre, qui vol viure ha d’acceptar morir, per passar amb Jesús de la mort a la vida, la veritable que el món no us pot oferir.

Per això sou odiats pel món: perquè busqueu la vida de Déu i no aprecieu la vida mundana que és plena de coses materials i pobre d’esperit. Sabeu bé que ni els diners, el plaer o el poder, ni les emocions superficials podran guarir la humanitat, sinó només l’acceptació dels valors cristians que deriven de les lleis divines que el Pare ha imprès en el vostre esperit.[1] Jesús les porta a compliment i l’Esperit Sant les confirma; però això només pot passar en aquells que accepten passar amb Jesús de la mort a la vida, mitjançant la pròpia mort.

No parlo de la mort en sentit físic, ni em refereixo al martiri cruent: parlo d’aquella mort subtil que es produeix en la vostra quotidianitat, quan esteu cridats a escollir entre la veritat de Déu i la mentida, entre la seducció i la integritat que no coneix compromisos. El cristià mor a si mateix quan permet al meu Fill viure en ell i dirigir els seus pensaments, les paraules i les obres. Ningú pot definir-se cristià si Crist no viu en ell.[2]

Per això, fills meus, us demano una altra vegada que deixeu a les meves mans les vostres intencions, encara que siguin nobles, i les vostres aspiracions, per legítimes que siguin. Desitjo ajudar-vos a créixer i només puc fer-ho si em deixeu les mans lliures, acceptant despullar-vos de tot allò que heu construït interiorment sense Déu i que us provoca tant pes i dolor. Deixeu-ho tot a mi perquè jo ho ofereixi a Aquell que té el poder de redreçar tot allò que està malament, de perdonar-vos i de salvar-vos.

Deixeu de banda tota pregària egoista, centrada en els vostres problemes personals. Déu coneix les vostres necessitats i desitja més que vosaltres alliberar-vos de càrregues inútils, per tal que pugueu servir-lo. Jo també conec els vostres problemes i com a Mare els agafo en el meu Cor i us protegeixo, perquè encara sou delicats com una planta petita tot just acabada de germinar, exposada a la intempèrie. Sovint us veig acotar el cap sota el pes del món; però no us preocupeu, perquè jo estic al vostre costat per fer de vosaltres espigues de gra robust, capaços de resistir davant tota temptació. Fieu-vos de mi i no feu mai res sols, perquè l’odi de Llucifer contra l’Església del meu Fill és molt fort en aquest temps.

El Senyor és aquí, entre vosaltres, ha baixat de nou a la Terra, encara que invisible als ulls, per realitzar plenament tot el que està escrit a l’Evangeli: “Ja té la pala a les mans per separar el gra de la palla; el blat anirà al graner, però cremarà la palla en un foc que no s’apaga” (Mt 3, 12). Ara comença la gran obra de purificació del meu Fill, que conclourà amb el judici universal a la fi dels temps. Ell desitja que la seva Església li faci costat en aquesta obra; per això, vosaltres sou els primers que heu de ser purificats, per ser instruments íntegres a les seves mans. Deixeu-vos modelar per Jesús, pas rere pas, dia rere dia, sense por, però amb la plena confiança que l’amor de Déu no us fereix mai, sinó que us purifica perquè resplendiu de la seva llum.

Estic al costat vostre per sostenir-vos i us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”


[1] Cfr. Mt 16, 17; Jn 21, 15-19

[2] Cfr. Ga 2, 19-20

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s