Creatures lliures i intel·ligents

Del llibre “Verso la Nuova Creazione, anno 2010, volum 1” (pàg. 11)

15 de novembre de 2021

Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 3 d’agost de 2007

Us saludo i us porto l’anunci de la segona vinguda del Senyor. Sens dubte que Ell vindrà. Que la humanitat de tot l’univers sàpiga que la vinguda gloriosa de Crist és una veritat indiscutible encara que massa sovint oblidada.

Déu Omnipotent, Senyor de l’Univers, m’envia a vosaltres, perquè prepari el camí al seu poble i el cridi de nou a la fe en Aquell que vindrà. Vaig anunciar als homes el naixement de Jesús, i avui us anuncio que Ell tornarà. Tornarà amb els seus àngels a recollir el fruit de tot el que ha estat sembrat, en el bé i en el mal. Tornarà per donar la recompensa a cadascú. Recollirà la seva collita que ja brota. Serà Jutge just.

Estigueu a punt. El temps s’abreuja, i els esdeveniments empenyen la humanitat de tot l’univers. Esdeveniments grandiosos i dramàtics, segons la vida que cadascú haurà escollit. Grandiosos i portadors de vida nova per a tots aquells que hauran escollit Déu, oferint-se ells mateixos a Ell. Dramàtics per aquells que hauran escollit Satanàs, oferint-se-li ells mateixos a canvi d’un poder efímer. Aviat entrarem en els temps forts de l’acció de Déu. Serà una acció ràpida i profunda, que afectarà tothom. De cada un, Déu n’esperarà una resposta. Us ho repeteixo, estigueu a punt!

Església de la Terra, desperta’t! Pren consciència de la potència que hi ha en tu. No és un poder humà, i és per això que no necessites anar a buscar els poderosos, sinó els senzills. Recull els últims que criden. Ensenya’ls a estimar i servir Aquell que és la força dels éssers, i que no tardarà a socorre’ls. Recull els pobles al teu voltant. Són molts els pobles que esperen conèixer-te com a Mare.

Mira, Mare dels pobles, mira la teva Mare, Maria SS. que està en el cel, i que prega per tu. En Ella seràs immaculada. A través d’Ella va ser generat el Fill de Déu. A través d’Ella seran generats també els teus fills, oh Església de Déu, i seran fills sants.

Ofereix-te a l’altar del teu Senyor, extirpa de tu tot el mal, Esposa de Crist!

Ja no hi haurà més lloc per el sí i per el no. Cadascú haurà de dir o sí o no.

Animeu-vos, vosaltres que espereu, vosaltres petits que estimeu Déu! El Senyor vindrà. No se us demana altra cosa que revifar en tot moment la fe, l’esperança i l’amor. Se us demana que estigueu units al vostre Salvador ara més que mai, donant-vos a Ell tal com sou. No es perdrà ni una engruna del vostre sofriment, ni una de les vostres llàgrimes.

També he vingut a testimoniar-vos el meu amor i el de tots els àngels. La nostra protecció no us faltarà mai, tal com desitja el Senyor de l’univers. Anirem davant vostre en el camí que porta al Regne, per obrir-vos el camí i protegir-vos dels perills. Estarem amb vosaltres en cada batalla i us sostindrem. No tingueu por.

És el temps de la gràcia! Alça’t, poble de Déu!

Us beneeixo juntament amb tots els àngels en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s